Jag är driven, ironisk och ibland(-ibland) smått flummig.
Bilder med kärlek är min passion och jag ÄLSKAR att ta med min kamera till bröllop!

Linda Svensson Fotograf Uddevalla
Linda Svensson Fotograf Uddevalla
Linda Svensson Fotograf Uddevalla

Jag är inget fan av klyshiga citat.
Jag är, tydligen, för coolt för sådant.

Men det är minsann omöjligt att hitta något som bättre beskriver vad jag brinner för än just klassikern "fånga dagen".
Så det kanske finns en anledning till att Carpe Diem pryder så många väggar.
Vad detta innebär är olika för oss alla.
För mig, kan en bild av ett familjeminne få mig att känna otroligt starkt. Men det kan också vara en häftig landskapsbild ifrån en plats jag aldrig besökt.
Men det viktigaste finns ändå där: Känslan av kärlek.

Född och uppvuxen i Uddevalla. Reser väldigt mycket, både i jobbet och privat. Älskar att resa, men få människor är nog så hemmakära som jag. Helger spenderas väldigt mycket med vänner och familj, och jag dricker alldeles för mycket kaffe. Den där texten var skittråkig och säger ingenting om mig, så här har ni lite mer personlighet:

Jag har ingen aning om hur mina vänner skulle beskriva mig. Jag har försökt, men varje gång jag försöker få citat av dem att använda här(believe me, I've tried) så blir det en hysteriskt rolig nostalgitripp istället. Men de har varit med i många år, och de är bäst. Och eftersom de är bäst så måste ju jag, rimligen, också vara väldigt underbar. Och ödmjuk, framförallt ödmjuk. 

Jag är vad som kallas för en kreativ själv(enligt sådana där roliga personlighetstest där igenkänningsfaktorn är hög) och jag är grym på att påbörja projekt, men inte så bra på att avsluta dem. Så jag köper inredningsprylarna, sambon spikar upp dem och sedan tar jag åt mig äran. Jag dyrkar dock struktur, och jag jobbar hårt för att bli bättre på att gå igenom mina to-do-lists. 

Företagande, podcasts, storytel, gymmet - allt som handlar om hur jag kan utveckla mig själv är otroligt intressant.

Och när jag ska sova så löser jag sudoku. Jag är ganska grym på det, om ni frågar mig

Om du orkade läsa igenom all ovanstående text, så är jag imponerad. Du har klarat inträdesprovet, såattsäga. Jag lovar, jag pratar inte fullt lika mycket om mig själv i verkligheten. Framförallt inte om vi skall diskutera erat bröllop! Så om ni skall gifta er, och ni gillar det jag gör, så hoppas jag att vi kan ses över en kaffe. Kram!