Detta inlägg är bara intressant för min mamma, som aldrig kommer be mig vara tyst när jag pratar om ointressanta saker.

Häromveckan så fick jag påpekat att jag borde vara mer personlig i mina offentliga kanaler. Jag håller med, personlighet går hem. Att bara kolla på bilder är vad jag har pinterest till. Jag funderar mycket på att skriva mer personligt här, men det är svårt. Svårt för att det finns ett mellanläge som man behöver träffa. Att hitta den magiska gränsen mellan att prata om vädret och diskutera en vårta man fått på pungen(kan killar ens få det? jag vet inte). Den gränsen. Jag ska alltså ha samma personlighet som jag har med mina vänner, men jag ska hålla nivån barnvänlig. Det är svårt. Sure, klart att man kan gå all-in. Komiker går all-in och de har fortfarande vänner. Men jag tror att det blir svårt att skriva ett inlägg om könsvårtor på samma sida som jag försöker marknadsföra exklusiva bröllopspaket. Ni kanske förstår dilemmat? I-landsproblem.

Som en sidnot så jag inte får skäll eller konstiga frågor av min mor: Nej, jag har inte ett vårtproblem i min vardag. Jag tyckte bara att det var ett lämpligt exempel för den poäng jag ville nå fram med.

Sedan så finns det direktiv för hur text ska skrivas för att vara intressanta. Inled med ett problem – avsluta med en lösning. Well, om jag haft en lösning så hade detta inlägg inte existerat. Jag har inte knäckt koden för att spontant vara personlig på ett tilltalande sätt. Det enda jag har att erbjuda i den frågan är informationen att jag skriver detta ifrån soffan. Här sitter jag med uppknäppta jeans, ett linne som en gång var vitt(enligt kvittot, jag har inget minne av detta), en bh som jag haft sedan gymnasiet och med en kopp kallt kaffe som min främsta vätskekälla. På tvn rullar Gilmore girls säsong 2, perfekt bakgrundsserie eftersom jag sett den sjutton gånger.

Här är en bild på min katt. Alternativet för denna typ av post är bilder på kaffekopp i solen eller bilder på mina barn med mat i hela ansiktet. Något som även funkar är selfies i halvrab ljus. Jag dricker inte kaffe i solen, jag har inga barn och ni kan säkert själva relatera till hur ni ser ut en dag när ni kvällen innan somnat med sminket. Do the math.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *