För ca 6mån sedan så hade jag en fotografering på agendan som jag var otroligt sugen på – Att fotografera Kristin Winnergård(länk). Vi hade löst allt och planerat det hela, men när hon satt i bilen på väg till Uddevalla ifrån Göteborg så var min kropp grym på timing och jag fick ett epilepsianfall, så vi fick skjuta på det. Det har tagit ett litet tag, men Ä-N-T-L-I-G-E-N så fick vi till en tid för att fota henne!

Om jag var nervös innan? Yeap, galet. Jag har varit imponerad av Kristin sedan dag ett, och det var säkert flera år sedan jag snubblade över hennes konto på instagram(länk). Så, ja, jag var orolig att jag skulle gå all-in stalkerstyle och fråga hur hennes långväga släkting mådde ifrån en post som hon la upp för tre år sedan… Men, väl på plats så såg hon inte ut som att jag skrämt henne alltför mycket, så jag tror att jag kan ha lyckats undvika att snubbla alltför mycket!

Sidnot: Det är läskigt det där, med att följa människor man inte känner irl på instagram… man känner till stora delar av deras vardag utan att aldrig ha träffat dem. Vilket ofta innebär att när man väl träffar någon, så är det som att man känner dem utan att de vet vem personen är. Jag kan tänka mig att skådisar mött denna upplevelsen några gånger genom åren…

Som ofta, så spinner jag iväg en del när jag pratar(/tänker), så tillbaka till ämnet: Här är några av de bilder vi tog!

Smink, Body Art och Hår stod bästa Jessica Schädlich / Short Cut för!

Kristin Winnergård Kristin Winnergård Kristin Winnergård Kristin Winnergård Kristin Winnergård

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *