Dagens fotografering var med två snyggingar, Emil och Nathalie. Absolut, de är supersöta. Men nu till det viktigaste i bilderna: HAR NI SETT MILJÖN ELLER?! Jag hade kunnat fotografera en soppåse där och det hade varit effin gorgeous ändå, jag lovar. Vi gick säkert sju mil för att komma dit. Det kändes iallafall som sju mil, eftersom jag hade vita skor på mig och marken var blöt.

Vad är receptet för denna typ av miljö? Enkelt: Rent. Att fotografera i skogen kan vara underbart, men det krävs att det är rent. Det som ögat har överseende med, tex ris i förgrunden, har inte kameran överseende med. Så när Nathalie presenterar denna underbara skog som såg ut att vara städad just för detta tillfälle, så blev jag vääääldigt glad.

Exakt vad ordet ”rent” innebär är väldigt olika. Det kan vara att trädstammarna är helt kala, eller att marken är helt tom. Men ofta när man går in i en skog, så är det ett virrvarr av detaljer, olika slags växter i olika höjder och olika färger. Att det är ”rent” kan också vara att det är totalt kaos i växtväg, men att allting går i samma färg.

Som alltid så tog jag alldeles för många bilder, så nu skall jag återgå till att svära över att jag inte kan välja mellan dem. Samtidigt så kommer Nathalie att skälla på mig för att det tar för lång tid att få bilderna. Aaaah, I love my job <3

De riktiga bilderna? De kommer, ta’t lugnt 😉 Tills dess så kan ni titta på bilder ifrån en tidigare fotografering med Nathalie, den hittar ni här(länk) och här(länk)

Fotografering Fotograf Bokenäs UddevallaFotografering Fotograf Bokenäs Uddevalla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *