Det är snart första maj, herregud… Tiden går så otroligt fort… Iallafall! Jag tänkte outa några målsättningar för maj månad! Det mesta handlar om rutiner, och hur jag vill att min vardag ska se ut. Att sätta mål handlar inte helt oväntat om en vardag som stegvis tar dig mot det du vill vara. Jag har skrivit lite om mål nyligen, det hittar ni här(länk)

Egentid
Läsa en bok. Denna gången är det en uppdatering av ”Tala som Ted”(länk)  som är på agendan. Jag läste den förra sommaren och jag kan varmt rekommendera den. Första gången läste jag för att snappa upp det som stod. Denna gången strävar jag efter att fokusera på inlärningen av det. Snittar jag 9 sidor om dagen så löser jag det på en månad. Inga problem!
Träning. Jag siktar på aktivitet i gymmet tre gånger i veckan.

Fotograferande
Uppdatera Instagram. Jag älskar Instagram, men det senaste halvåret så har min egen fotosida(länk) verkligen inte fått den tid som jag vill lägga. Bättring krävs. Tre inlägg per vecka är en rimlig målsättning.
Bli klar med 2017 bröllopsportfolio. Denna är riktigt läskig, då det är ett ENORMT projekt tidsmässigt. Jag har påbörjat det, och jag har satt upp ett tabellsystem så att jag kan ha koll på allting. Men huah, det kommer bli tufft. Denna punkt är endast ett delmål till att uppdatera allt i portfolioväg. Så 2017 bröllop är endast en av sju kategorier för det året. Sedan har jag flera år till att ta itu med. En sak i taget!

Relationer
Vara utomhus med farmor. Farmor är stundvis väldigt ostadig i benen. Hon har en rullstol som är jättebra när hon inte orkar gå själv, men hon blir lätt rädd när det är ojämnt underlag, tex kullersten eller att vägen lutar lite. Under vintern har hon inte varit utomhus någonting, eftersom risken för halka har gjort det ännu mera avskräckande. Jag har försökt att uppmuntra henne och lovat att jag inte kommer att låta henne välta i stolen, men tyvärr utan framgång. Men nu är det inte is ute längre, och det börjar dessutom bli varmare. Så hennes anledningar till att inte kunna gå ut är officiellt borta! 😀

Hemma
Balkongfix. För er som varit hemma hos oss så vet ni att balkongen i nuläget är den plats där vi samlat all skit som har med inomhusfixandet att göra. Tex hallgarderoben som vi rev ligger vackert placerad där, tillsammans med andra saker som skall till tippen. Vi har en sittgrupp på ingång och jag LÄNGTAR efter att få iordning därute så att jag kan gå bad shit crazy på blomfronten. Blommorna är egentligen bara en ursäkt att få använda alla prydnadssaker och ljuslyktor. Om min Pinterest är överfull med inspo? Japp.

Utöver dessa så har jag en del andra förhoppningar, men dessa vågar jag inte riktigt tala högt om ännu…

Fotograf Uddevalla
Typ två år gammal bild på mig… som sagt, tiden går sjukt fort.
Tack bästa Lisa för bilden <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *