Bröllopsfotograf Uddevalla Ljungskile Stenungssund

Angelica och David valde att lämna relativt svala Sverige, för att fira sitt bröllop i Bodrum, Turkiet. De tog med sig familj, vänner och bäst av allt(i min mening) - fotografen för en vecka i solen! 

Jag var med familjen under hela veckan, och vi tog även chansen att fånga lite familjebilder vid poolen och havet, något som barnen ÄLSKADE(vem hade inte velat få sina superhopp i det klarblå vattnet fångade?). Jag själv fick även chansen att lära känna dem bättre innan bröllopet, och följde även med när genomgången med bröllopskoordinatorn gjordes, något som var väldigt bra då jag fick en bra överblick över allting. Fotograferar man på lokal nivå, så har man möjlighet att åka till platserna innan och förbereda sig, men denna chans erbjuds inte på samma sätt när man skall flyga, så därför var det otroligt bra att få komma dit innan och känna in platsen.

Om Destinationsbröllop

Destinationsbröllop är verkligen något som jag kan rekommendera. Ni får chansen att se en ny plats, kunna välja någonting som är långt utöver det vanliga och åker ni söderut så får ni även njuta av solen. När ni är hemifrån så slappnar ni av på en helt annan nivå än när ni är hemma, lediga eller inte. Stressen är som bortblåst. Självklart så krävs en hel del planering för att få alla på samma hotell vid samma tidpunkt, men så snart det är klart så är ni faktiskt på SEMESTER. Dagarna innan och efter har fullt fokus på ER, och ni kan njuta, inte bara av erat bröllop, utan även av erat äventyr och denna minnesvärda resa.

Hår: Bodrum Kuaför Huriye

Klänning: Butik Madonna Exclusive Warsaw, Designer Magda Basag, Secret Angel

Lokal: Marmara Bodrum

Catering Marmara Bodrum
Blomsterarrangemang: Nature Bodrum

Inbjudningskort: Paperless Post